Land2 | Land-kwadraat

Met Land2 | Land-kwadraat stel ik mijn ruim 30 jaar kennis en ervaring in het landelijk gebied beschikbaar om ‘Meerwaarde voor het landelijk gebied’ te bewerkstelligen.

Al die jaren werkzaam op het snijvlak van landbouw en andere functies. Waar het schuurt tussen landbouw en natuur, tussen landbouw en water, tussen beleid en uitvoering, tussen overheid en praktijk. Daar ben ik op mijn plek.

Enthousiast, open en recht door zee. Veelzijdig en creatief. Ik ga problemen niet uit de weg, maar ben vooral op zoek naar praktische oplossingen. Ik durf mezelf te typeren als iemand met een sterk analytisch vermogen met oog voor politiek en bestuur, maar sta wel met beide benen op de grond.

Eerder werkzaam geweest bij Staatsbosbeheer, Dienst landelijk gebied, provincie Overijssel en heel lang als belangenbehartiger voor de land- en tuinbouw bij LTO. Aan alle zijden van de tafel gezeten dus.

Met Land2 | Land-kwadraat sta ik voor het resultaat. Als verbinder van het beleid met de uitvoering in het veld. Kortom: ondernemend en met overtuigingskracht voor ‘Meerwaarde voor het landelijk gebied’!

Theo Stam

 

Versie 3

Meerwaarde voor het landelijk gebied